City to city 2

Naa saa gik der alligevel lige 12 dage inden vi nu har tid og ro til at skrive igen. Vi vil lige starte med at skrive at vi har det rigtig godt – gaar endnu ikke hinanden paa nerverne. Dagene flyver afsted og vores tidsfornemmelse er nu helt vaek. I morgen er det en maaned i det fjerne oesten – hvor vildt!

Agra: En ting at sige: forblaendende Taj Mahal! Prisen var alt for overvurderet, men synet var fantastisk. Paa selve dagen i Agra foregik Holi festivallen, dog forstod vi ikke helt konceptet. Hele dagen gaar ud paa at kaste meget syntetisk farve paa hinanden (der var stadig spor efter farven hos nogle en uge efter). Saa vi opholdte os mest paa hotellet og fik danset med meget fulde indere.

Delhi: Her havde vi to rigtig dejlige dage. Byen er lidt som storbyerne i Europa – mere ren og mere flydende trafik, og her var heller ingen koeer paa vejene. Vi saa en del sevaerdigheder, dog var de mest betagende Baha-i templet, et tempel formet som en lotusblomst og som var skabt til alle religioner. Vi saa Ghandhis gravplads og Indira Ghandhis hjem, hvilket var meget spaendende. Og den sidste aften saa vi India gate: faldne soldaters navne er skrevet og her braender den evige ild, til deres minde. Inden vi tog toget til Varanasi tog vi afsked med vores chauffoer Kuldid, som havde vaeret som en far for os de sidste 15 dage. ligesaa irriterende og ligesaa overbeskyttende :)

Varanasi: Efter 14 timer i tog ankom vi til Indiens helligste by med floden Ganges som vi boede lige ned til. Vi blev her konstant overfaldet af raabende saelger som ville sejle os en tur paa Ganges, hvilket vi aldrig naaede. Vi stod tidligt op alle dage for at dyrke yoga, som virkelig kunne maerkes i vores kroppe om aftenen. Men det var sjovt at proeve og til tider meget udfordrende. Ved det hellige vand paa ghatene (trapper ned til floden), var der to ligbraendingssteder, hvor vi saa en mand blive braendt, det var meget overvaeldende. Vi moedte en dansk dreng som vi fik aftensmad med en aften – det var rart endelig at kunne snakke dansk med andre.

Darjeeling: Endnu en togtur paa 15 timer, dog sammen med to andre europaeere saa denne gang foelte vi os mere trygge. Her i Darjeeling er det meget koldt! 15 grader og 2 grader om natten. Men meget smuk da det ligger i bjergene. Befolkningen her er imoedekommende og soede og slet ikke saa paagaaende som resten af Indien. Vi har vaeret oppe paa Tiger Hill, i zoologisk have og i botanisk have. Vi har haft nogle afslappende dage her i Darjeeling – har fundet en helt anden ro, maaske vi er blevet vant til at rejse. I morgen drager vi mod Kurseong med toy train (ligner et tog som i legoland) og forhaabentlig ankommer til et homestay i en teplantage – Vi glaeder os.

Naeste gang i hoer fra os er vi i Kathmandu NEPAL!!! til endnu et eventyr.

Knus herfra bjergene. – Mia og Maja

6 tanker om "City to city 2"

  1. Ihh hvor dejligt med en update. Ja, vi talte jo godt nok med dig i søndags, Maja, men jeg fik nu ikke fat i ret meget. Det lyder til, at i har nogle super skønne oplevelser! Tak for de fine og levende updates, det er næsten som at være der selv (med tryk på næsten). Jeg bliver helt misundelig! Glæder mig allerede til at høre fra jer næste gang. Pas på hinanden! Tanker og knus Louise

  2. Hej med jer I 2 piger
    Som altid spændende at høre om jeres oplevelser, glæder mig til at høre MERE, og til at se alle de fantastiske billeder som I helt sikkert har taget. Chaufføren lyder som en dejlig mand :o), dejligt han tog sig godt at jer. Pas godt på hinanden. Knus mor, far og Line

  3. Kære piger.
    Tak for de gode historier. Det lyder til at I virkelig forstår at få det bedste ud af det, hvor end I er. Det er nu smart at vi kan følge lidt med herhjemme i lille Danmark.
    Nu er næsten halvdelen af turen gået godt. Vi håber det bedste for den sidste halvdel. God trekkingtur i Nepal.
    Glæder mig til at høre fra jer igen!
    kærlig hilsen Birte.

  4. Hej Piger
    Hvor oplever I bare meget, det er utroligt hvad I kan blive ved med at berette om. Altid dejligt at komme ind og se hvad I nu har oplevet. Tiden flyver bare afsted, og det lyder som om I nyder det i fulde drag. Skønt at der er nogle der undervejs tager sig lige så godt af jer som en far ville gøre:) Fortsat god tur til jer og et stort knus til Mia herfra.

    Mange tanker og knus fra moster

  5. Super seje tøser.! Jeg er virkelig imporneret af jer. Fantastisk godt klaret. Når I kunne klare den tur i bjergene, kan I jo klare alt andet. Godt I vendte om da Maja fik det dårligt…Jo ikke helt ufarligt med højdesyge.
    Så var det alligevel umagen værd at slæbe den varme sovepose vandrestøvlerne med Maja.

  6. Hej Mia!
    Puha.. hvor jeg lige nu da jeg læser om jeres vandring, ønsker at det var mig.. det er bare så fantastisk i Nepal. Det lyder som om I nu er vant til at rejse, og måske nyder det endnu mere nu. Glæder mig til at høre mere fra jer. Her hjemme holder vi påskeferie og det er skønt.. Kristina er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Afrika, hun er overvældet af indtryk og mulat brun som Berit siger… :) Maja er ved at tage kørekortet, hun er færdig nede i Brugsen. Simon har nu tabt 56 pakker smør og mangler kun 4 pakker, han stopper nu næste uge så han er super glad for det er gået så godt.. Glæder mig til at se billeder og høre endnu mere.Nyd fortsat turen. Knus fra faster Pia + hele familien Fichman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *