City to city

Nu er vi landet Jaipur – hovedstaden i Rajasthan, saa igen velkommen til bil-os og dythorn. Her har vi nu vaeret i to dage og set city palace, besoegt en fin have med mange venlige og interesserede mennesker, og vaeret i en beroemt biograf (plads til over 1000 msk.). I dag skal vi til elefantfestival – det glaeder vi os meget til.

Inden Jaipur var vi i Ranakpur, Jodhpur og Pushkar.

Ranakpur: boede paa et stille hostel ved siden af bjerge og landsbybeboere. Her var vi paa trekking i 5 lange timer i bjergene i foelgeskab af en lokal mand som kun kunne faa engelske ord og kun havde en arm. efter de foerste ti minutter viste han os spor fra en tiger, saa vi var skraemte resten af turen. Om aftenen saa vi en krokodillesoe, dog uden at se nogen krokodiller, og besoegte to familier, hvilket var spaendende at se hvordan de boede uden elektricitet (dog med mobiltelefoner). En lille pige paa 10 tegnede henna paa vores haender.

Jodhpur: Maja laa syg med mavepine den foeste dag her, saa vi var paa hotellet det meste af dagen. Naeste dag saa vi et fort og et tempel og om aftenen var vi inde i byen og besoege en lille fin te- og kryddeributik.

Pushkar: Vi var knap ankommet inden vi skulle paa kamelsafari. Vi skulle sove under aaben himmel og havde forventet en fantastisk solnedgang, men den kom aldrig fordi det var saa diset af forurening. Vi fik aftensmad med 6 andre turister og fik diskuteret vores oplevelser i Indien. den efterfoelgende aften saa vi solnedgang ved den hellige soe.

I morgen koerer vi mod Agra, hvor vi skal Taj Mahal og holi festival (farvestraalende festival som holdes over hele Indien). Det skal nok blive en sjov dag.

knus herfra Jaipur – Mia og Maja

5 tanker om "City to city"

  1. Hejsa I 2 Indiens-farere.
    Tak for endnu et godt brev. Dejligt at kunne følge jer. Glæder mig allerede til det næste…Ville gerne have set et billede at de hænder med henna mønstre på!
    Rigtig god tur til Agra. Det bliver fantastisk at se Taj Mahal. Bare det var mig.
    Pas fortsat godt på hinanden.
    Kærlige hilsener og tanker fra Rødding. : )

  2. Ih det lyder til, at i allerede har mange oplevelser i backpack’en! Håber i får en god tur mod Agra! Kram Louise

  3. Kære Maja og Mia
    Stor hilsen her fra Rækker Mølle. Vi har læst om jeres spændende oplevelser indtil nu og ønsker jer en fortsat god rejse. glæder os til at følge jer videre frem
    Kærlige hilsner
    Bedstemor og Bedstefar
    – og moster Else

  4. Hej søde piger.
    Sidder her til Minnas fødselsdag mellem nytår og jul :-) Vi håber alle, I har det rigtig godt, nyder turen og vi tænker alle på jer.
    Altid dejligt at læse nyt fra jer, glæder os til at høre mere.
    Vi var lige ved at tæske morfar i 10 000, men lod ham vinde fordi han er den ældste 😉
    Pas godt på hinanden, knus og kram <3

  5. Hej I to !
    Hvor lyder det bare fedt med alt det, I oplever. Jeg misunder jer rigtig meget! Det lyder simpelthen så spændende med alle de små ture, steder og festivaller, som I er til. Jeg glæder mig til at se billeder derfra. Jeg kan slet ikke forstå, I oplever så mange ting. Det er helt uvirkeligt, at I render rundt på den anden side af kloden og ser så mange fantastiske ting. I må fortsat have en god tur. Nyd det hele 😉

    Knus her fra :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *