Udaipur i Rajasthan

Naa nu skete der lige noeget uventet da vi kom til Mumbai. Vi moedte nogle maend som arbejde for et turistbureau, og dem faldt vi i snak med. De arrangerede en tur for os til det de kalder det ‘rigtige’ Indien, og de snakkede os fra at tage til Goa, da vi ville kunne ligge paa en strand mange andre steder i verden.

I gaar var vi paa sightseeing i Mumbai, hvor vi bl.a. saa noget af Bollywood og en masse store bygninger. Vores chauffoer var knap saa god til engelsk, saa mange gange sagde vi bare ja og nikkede. Derefter koerte han os ud til hvor bussen, og her skulle vi saa vente i knap to timer ude i ingen ting, og han dagde til os, at han ikke syntes vi skulle gaa fra turistbureauet, da det var et skidt omraade.

Naa men endelig skulle vi med bussen, som vi skulle koere med i 16 timer. DA vi kom ind i bussen fik vi os lidt et chok. Det var en liggebus, saa vi var tvunget til at ligge ned i 16 timer. Det var lidt af en oplevelse.

I dag ankom vi til Udaipur, hvor vi har gaaet rundt og kigget paa byens saevaerdigheder. Dette er en lille hyggelig by, som er knap saa stoejende og beskidt som Mumbai. Vi var ogsaa paa en lille baad tur ude i den lille soe, som ligger ved byen. Her er en del turister, men vi har endnu ikke moedt nogle fra Danmark.

I morgen skal vi paa tur ud af Udaipur og se paa nogle templer. Dette skal vi til at aftale med vores chauffoer.

Vi proever fortsat at ligge billeder ind, men deres computerer kan ikke rigtig uploade billederne, da de er ret gamle.

– Maja og Mia

2 tanker om "Udaipur i Rajasthan"

  1. Kære I to!
    Dejligt at I tør tage nye beslutninger og lægger ruten om. Godt at komme væk fra Mumbai. Lyder som en rigtig god ide at tage på den tur nordpå. I kan jo altid komme hjem til Rømø og ligge på stranden.
    Fortsat god tur!!!!
    Knus fra Rødding.

  2. Hej tøser.
    Vi sidder lige og ser på jeres hjemmeside sammen med bedstemor og et glas rødvin. Forsat go, tur.
    Hilsen bedstemor og far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *