Hoi An og Hue

 

Efter endnu en tur i vores dejlige sleepingbus, naaede vi frem til Hoi An. Her blev vi indlogeret paa et hotel med swimmingpool, hvilket vi dog kun naaede at benytte en gang. Paa det 4 dage vi var der naaede vi at faa syet: 4 par sko, 9 stykker toej og en taske, saa efter dette besoeg har vi taskerne godt fyldte. Vi fik alle tingene skraeddersyet og det var en ret sjov oplevelse at foelge med i processen. Vi boede lidt udenfor byen saa vi cyklede hver dag ind til de smaa hyggelige gader i centrum, hvor der hang rislamper overalt. Udover at vaere til skraedder (som tog det meste af vores tid) cyklede vi rundt og saa paa gamle bygninger og pagodaer og fik derudover virkelig god mad hver aften.

Hue:
Vi har haft en lille endagstur til Hue i dag, fordi tiden er ved at loebe fra os. Vi har dog set den gamle bydel og cyklet rundt i sindsyg trafik. Vi sluttede dagen af med at faa sushi paa en japansk restaurant. Lige nu er vi ved at planlaegge de sidste 10 dage, som skal gaa slag i slag for at vi kan naa alt det vi gerne vil (ink. Halong bay og Sapa).

Billederne fra Hoi An og Hue kan desvaerre ikke uploades her pga netforbindelsen.

Det er ikke sikkert vi naar at skrive mere paa bloggen inden vi vender snuden mod vest, saa vi har kun en ting at sige herfra: vi ses hjemme i DK!
Mange knus herfra dejlige, men til tider varme Vietnam.

 

 

 

 

En tanke om "Hoi An og Hue"

  1. Hej Maja og Mia
    Den cykeltur lyder til at have været rigtig hyggelig.
    Glæder mig til at se alt det I har fået syet af sko, tøj og tasker.
    Så er der vist kun at sige MØJN. Vi ses snart i Rødding.
    kærlig hilsen Birte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *