Foeste dag i Mumbai

Saa er vi her endelig. Det vi har talt om saa laenge er nu en realitet. Vi har nu vaeret i Indien i et doegns tid, og her er meget overvaeldende.

Lige nu er vi i et yderomraae af Mumbai og vi har kun set 5 hvide mennesker, saa folk kigger en del paa os, og maendene smiler soedt til Maja og hendes lyse haar.

I morgen tager vi paa stranden Juhu i det nordlige Mumbai med tog. Det bliver sikekrt noget af en oplevelse. Vi kan fra vores “luksus” hotel vaerelse (meget daerlig stand) se lige ned paa stationen, saa i dag skal vi bruge paa at iagttage hvor kvinderne gaar ind i toget, da kvinder og maend ikke sidder sammen.

Vi har endnu ikke taget saa mange billeder, men de kommer snarest.

Knus Maja og Mia

5 tanker om "Foeste dag i Mumbai"

  1. Det lyder til at være meget overvældende, og det tyder vidst på det ikke er der de er så vant til at se vesterlændinge. Det bliver spændende at se hvordan dagen i morgen bliver.

    Jeg glæder mig til at læse mere om jeres tur!

  2. Det kan man kalde et værelse med udsigt. Godt der ikke er langt til stationen, når I engang vil videre fra Mumbai.
    Det bliver spændende at høre mere fra jer.
    God tur til stranden.

  3. Hej søde piger. Dejligt at læse lidt fra jer. Håber alt er vel og at maverne kan klare den stærke mad. Glæder mig til at se nogle billeder, også af jeres “luksus” hotel. God dag på stranden. Knus

  4. Hej Mia!
    Dejligt at høre nyt fra jer. Det lyder spændende og nyd nu den gode mad:) Håber I ser en masse og kommer på nogle spændende ture. Pas på jer selv.
    Knus faster Pia

  5. Hej med jer :) dejligt at høre I er kommet godt frem. Har talt med Kristina på telefonen idag på hendes fødselsdag, hun havde det rigtig godt. Kan forstå I skal på tur, lyder super spændende, glæder mig til at se billeder fra jeres tur.
    Knus Berit-Theodor og Nikolaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *